• Το 2ο τεύχος του EESTEC Unplugged είναι πραγματικότητα!
  • 3rd EESTEC Android Competition
  • EESTEC Chairpersons' Meeting 2013
  • EESTEC Lykeion
  • Job Fair Athens 2014
  • Το 27ο Διεθνές Συνέδριο της EESTEC είναι γεγονός!

Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση 11/10/2013

Καλησπέρα σε όλους,

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 5μμ στην αίθουσα Α25 στην ΑΣΟΕΕ (χάρτης
 - 2 λεπτά από στάση Βικτόρια του ηλεκτρικού) θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση με σκοπό την συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν την EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας. 

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: 

·         Προαγωγήτων junior member σε member. Υπενθυμίζουμε ότι junior member είναι όσοι λαμβάνουν τα mail από τη λίστα αλλά δεν έχουν πάει σε διεθνές ταξίδι ούτε ψηφιστεί σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση. Όσοι ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την φόρμα εδώ. Η μοναδική διαφορά μεταξύ junior member με member είναι ότι τα members έχουν δικαίωμα ψήφου καθως και να εκλεγούν σε κάποια θέση στις Γενικές Συνελεύσεις της EESTEC.

·         Προτεινόμενες αλλαγές στον εσωτερικό κανονισμό. Τον υπάρχων κανονισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.  Να υπενθυμίσουμε ότι το καταστικό μπορεί να τροποποιηθεί μόνο μετά από ψήφιση της αλλαγής σε Γενική Συνέλευση, ενώ κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να προτείνει αλλαγές, οι οποίες θα συζητηθούν και θα ψηφισθούν στην Γενική Συνέλευση. Αν θεωρείτε λοιπόν κάποια αλλαγή ότι είναι απαραίτητη, συμπληρώνετε την φόρμα εδώ

·         Παρουσίαση θέσεων του προεδρείου, καθώς και των αρμοδιοτήτων κάθε θέσης εν όψει εκλογών.

·         Παρουσίαση του Congress, του Job Fair Athens 2014 καθώς και άλλων δράσεων που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να στείλετε mail στο   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Στόχος μας είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών, ώστε να προκύψουν παραγωγικές συζητήσεις. Ας μην ξεχνάμε πως η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο της Τοπικής Επιτροπής της οργάνωσης!

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αίθουσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: +30 6974544541 Σπύρος  ή +30 6947336285 Φωτεινή.

Σας περιμένουμε όλους να συμβάλετε στις εξελίξεις της EESTEC!

free joomla template
template JoomSpirit