• Το 2ο τεύχος του EESTEC Unplugged είναι πραγματικότητα!
  • 3rd EESTEC Android Competition
  • EESTEC Chairpersons' Meeting 2013
  • EESTEC Lykeion
  • Job Fair Athens 2014
  • Το 27ο Διεθνές Συνέδριο της EESTEC είναι γεγονός!

Ανακοινώσεις

Greece Me Up Vol.2

 

Τι κι αν μοιάζουν με μακρινό όνειρο; Οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται και η Τοπική Επιτροπή της EESTEC στην Αθήνα σας προσκαλεί στην πιο μαγική και αξέχαστη εβδομάδα της ζωής σας!

Το Greece Me Up, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή ανταλλαγή φοιτητών από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 22-28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από τη βασίλισσα του Βορρά και θα ολοκληρωθεί στο Ποσείδι, το φοιτητικό camping που τελεί υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Κατά την παραμονή μας στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στη δροσιστική Waterland, μονοήμερη εκδρομή σε Έδεσσα, Βεργίνα και Αριδαία, city rally στο ιστορικό κέντρο της πόλης, απίστευτα πάρτυ και, προφανώς, βόλτες στη μαγευτική νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας. Τις τελευταίες 4 μέρες στο Ποσείδι, θα πραγματοποιηθεί το International Motivational Weekend ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της EESTEC κατά τη διάρκεια του οποίου μέσα από παιχνίδια, διαγωνισμούς και πάρτυ θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να διασκεδάσουμε στη μεγάλη παρέα της EESTEC και φυσικά να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα!

Πέρσι οι συμμετοχές Ελλήνων και ξένων άγγιξαν τις 100 και φέτος οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες!

Το κόστος για όλη την εβδομάδα είναι 140 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, γεύματα, την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης διαμονή και γεύματα στο Ποσείδι. Το κόστος για το IMW στο Ποσείδι για τις τέσσερις μέρες είναι 50 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχήτώρα συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα μέχρι τις 12/7 και γνωρίστε από κοντά την EESTEC καθώς και το πώς διοργανώνεται ένα μεγάλο, πανευρωπαϊκό γεγονός!

Πάρτε μια μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να συμβούν!
Greece Me Up 2012

 

free joomla template
template JoomSpirit