Υποστηρικτές + Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι δράσεις τις EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας, τόσο τοπικές όσο και διεθνείς, δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την αφιλοκερδή υποστήριξη και βοήθεια ιδρυμάτων, οργανισμών και ανθρώπων:


Annual Partners

 

Ο Ετήσιοι Συνεργάτες είναι επιχειρήσεις και φορείς που μοιράζονται το όραμα και τους στόχους του οργανισμού και βοηθούν στην όσο το δυνατόν καλύτερη πραγματοποίηση τους σε ετήσια βάση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Υλικοτεχνικοί Υποστηρικτές

Οι Υλικοτεχνικοί Υποστηρικτές αποτελούν αναπόσπατο κομμάτι της τοπικής επιτροπής, παρέχοντας υλικοτεχνικά αγαθά & υπηρεσίες.

 


 

Χορηγοί Επικοινωνίας

Μέσω του δικτύου τους, οι χορηγοί επικοινωνίας, βοηθούν στην προώθηση και στην γνωστοποίηση στο κοινό των δράσεων την Τοπικής Επιτροπής.

 

 

 

 


 

Φοιτητικοί Οργανισμοί

Πολλές από τις ακαδημαϊκές και άλλες δράσεις της EESTEC πραγματοποιούνται με τη συνεργασία άλλων φοιτητικών οργανισμών ή κοινοτήτων.

 

 

 

 

 


 

 

Φορείς

Οι διεθνείς δράσεις της Τοπικής Επιτροπής χρηματοδοτούνται από προγράμματα του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω της Νέα Γενιάς σε Δράση.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

  • “Πολλά συγχαρητήρια γι α την άρτια διοργάνωση! Χαιρόμαστε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους και ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου ή και πιο σύντομα!”, αναφερόμενοι στο Job Fair Athens

    AEGEE ATHENS
    Τοπική Επιτροπή Αθήνας