Νέα + Ανακοινώσεις

Ημερίδα ενημέρωσης για σπουδές στην Γαλλία

on .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σπουδές στο ΕΜΠ…. και μετά?


Θες να μάθεις πώς μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο εξωτερικό? Η Γαλλία είναι μια χώρα που προσφέρει ποιοτικές σπουδές, διεθνώς αναγνωρισμένες, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στους πλέον ανερχόμενους τομείς της τεχνολογίας. Αξίζει να την επιλέξει κανείς, προκειμένου να διευρύνει τον κύκλο σπουδών του, καθώς συνδυάζει έρευνα και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας, προσφέροντας σπουδές με χαμηλά δίδακτρα, ενώ πλέον παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης και στα αγγλικά από τα περισσότερα πανεπιστήμια. Tην Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 13:00 - 15:00, θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Γαλλία, μέσα από την ομιλία του κ. Κανέλλου, καθηγητή της Télécom Bretagne (μία από τις σχολές του Institut Mines-Télécom, IMT), που θα πραγματοποιηθεί στην Αιθ. 004 Β Φάση, Νέα κτήρια Ηλεκτρολόγων.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο καθηγητής θα παρουσιάσει το πλαίσιο της συνεργασίας ΕΜΠ-ΙΜΤ, η οποία περιλαμβάνει δυνατότητες υποτροφιών για τους Έλληνες φοιτητές, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν οι ευκαιρίες που παρέχει η συνεργασία αυτή στα παρακάτω επίπεδα σπουδών (και εργασίας):

  • Προπτυχιακές σπουδές
  • Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας εξ’ολοκλήρου στο εξωτερικό ή σε συνεργασία ΕΜΠ-IMT
  • Μεταπτυχιακές σπουδές (master)
  • ΔιδακτορικάΣτην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέσω skype απόφοιτοι του ΕΜΠ, που πραγματοποίησαν σπουδές σε Πανεπιστήμιο του Institut Mines-Télécom. Θα έχετε, λοιπόν, την ευκαιρία να ακούσετε την εμπειρία τους σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και το εκπαιδευτικό σύστημα στη Γαλλία, καθώς και να θέσετε τις ερωτήσεις σας.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στα social media μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • “Πολλά συγχαρητήρια γι α την άρτια διοργάνωση! Χαιρόμαστε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους και ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου ή και πιο σύντομα!”, αναφερόμενοι στο Job Fair Athens

    AEGEE ATHENS
    Τοπική Επιτροπή Αθήνας