Νέα + Ανακοινώσεις

IMW στους Δελφούς

on .

 

 Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το International Motivational Weekend που διοργανώνει η EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας! Πρόκειται για μια 3ήμερη εξόρμηση στην οποία θα συμμετέχουν και φοιτητές από το εξωτερικό, που θα διεξαχθεί 2-4 Δεκεμβρίου στους Δελφούς, γνωστοί κατά την αρχαιότητα ως ο ομφαλός της Γης.

 

Ημερίδα ενημέρωσης για σπουδές στην Γαλλία

on .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σπουδές στο ΕΜΠ…. και μετά?


Θες να μάθεις πώς μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο εξωτερικό? Η Γαλλία είναι μια χώρα που προσφέρει ποιοτικές σπουδές, διεθνώς αναγνωρισμένες, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στους πλέον ανερχόμενους τομείς της τεχνολογίας. Αξίζει να την επιλέξει κανείς, προκειμένου να διευρύνει τον κύκλο σπουδών του, καθώς συνδυάζει έρευνα και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας, προσφέροντας σπουδές με χαμηλά δίδακτρα, ενώ πλέον παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης και στα αγγλικά από τα περισσότερα πανεπιστήμια. 

From drivers to REST API with Modern C++

on .

 

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά μίας από τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές εταιρίες; Μετά την επιτυχία του σεμιναρίου “Εισαγωγή στην JAVA Enterprise Edition” τον περασμένο Μάρτιο, η EESTEC LC Athens σε συνεργασία με την INTRACOM TELECOM διοργανώνει ένα ακόμα σεμινάριο - workshop με τίτλο “ From drivers to REST API with Modern C++ ”.

 

International Workshop - Dr. roBot

on .

Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο exchange κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, η EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επικείμενο International Workshop της, Dr. roBot, συνοδευόμενο από ένα International Motivational Weekend στους μαγευτικούς Δελφούς.

 

 

Tο Workshop μας ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου όπου συμμετέχοντες από διάφορες επιτροπές της EESTEC ανά την Ευρώπη θα φτάσουν στην Αθήνα.

Greece Me Up 4U

on .

 

 

 

Μας το ζητήσατε; Σας το προσφέρουμε!

 

Μετά απο 3 επιτυχημένα GMU σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική, η EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας  σας παρουσιάζει το Greece Me Up 4U. Πακετάρετε τα μαγιό σας, φορέστε την καλοκαιρινή σας διάθεση και συναντήστε μας στην Αθήνα με προορισμό την μαγευτική Αντίπαρο, ένα μικρό επίγειο παράδεισο στις Κυκλάδες.

 

  • “Πολλά συγχαρητήρια γι α την άρτια διοργάνωση! Χαιρόμαστε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους και ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου ή και πιο σύντομα!”, αναφερόμενοι στο Job Fair Athens

    AEGEE ATHENS
    Τοπική Επιτροπή Αθήνας