Σχετικά με εμάς

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Τα μέλη της EESTEC ΤΕ Αθήνας είναι φοιτητές του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Ο βασικός πυλώνας της δράσης της EESTEC είναι η εθελοντική και μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία και συνεισφορά των μελών της.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ.

Στην EESTEC πιστεύουμε στην ενεργοποίηση και εξέλιξη του ατόμου μέσω της συνεισφοράς του στη βελτίωση της ακαδημαϊκής εμπειρίας.

Why EESTEC

 

Η EESTEC είναι ένας πανευρωπαϊκός μη κυβερνητικός οργανισμός με μέλη φοιτητές πολυτεχνικών σχολών ΗΜΜΥ. Ο εθελοντικός της χαρακτήρας και η προώθηση ενός ενεργού τρόπου ζωής αποτελούν τον πυρήνα των δράσεών της.

Τι έχω να κερδίσω με την συμμετοχή μου στην EESTEC;

  • Θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε περισσότερες από 28 χώρες στην ευρύτερη ευρωπαϊκή ήπειρο, χωρίς κόστος συμμετοχής ή έξοδα διαμονής και διατροφήςΘα παρακολουθήσεις επίκαιρα ακαδημαϊκά σεμινάρια σε περισσότερα από 53 πανεπιστήμια στα οποία δραστηριοποιείται η EESTEC, από σημαίνοντες ομιλητές και να συμμετέχεις σε πανευρωπαϊκά project.
  • Θα γίνεις μέλος ενός μεγάλου πανευρωπαϊκού δικτύου που αποτελείται από 6000 και πλέον μέλη, με την συμμετοχή μεγάλων εταιρειών, όπως η Googleκαι η Siemens, και θα αποκτήσεις σημαντικά εφόδια και δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σου εξέλιξη.
  • Θα εμπλουτίσεις τις σπουδές σου με έναν μοναδικό τρόπο, θα γνωρίσεις συμφοιτητές σου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, θα ανταλλάξεις απόψεις, θα διασκεδάσεις και θα γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες.

H συμμετοχή σου στην EESTEC ξεκινά με την εγγραφή σου στο σύστημα ενημερώσεων της Τοπικής Επιτροπής της Αθήνας. Η εγγραφή αυτή θα σου δώσει την δυνατότητα να μαθαίνεις άμεσα για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς πληροφορίες για το πως μπορείς να συμμετέχεις σε αυτές.

Για να μπορείς να κάνεις αιτήσεις για συμμετοχή σε εκδηλώσεις του εξωτερικού, θα πρέπει με μια πολύ απλή διαδικασία να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της EESTEC Διεθνούς, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί έπειτα από έγκριση της Τοπικής Επιτροπής.

 

  • “Πολλά συγχαρητήρια γι α την άρτια διοργάνωση! Χαιρόμαστε πολύ που σας γνωρίσαμε όλους και ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου ή και πιο σύντομα!”, αναφερόμενοι στο Job Fair Athens

    AEGEE ATHENS
    Τοπική Επιτροπή Αθήνας